tag:blogger.com,1999:blog-2408306332918676564.post6581392706231318131..comments2024-03-07T11:45:35.342+01:00Comments on Kød&Kylling: Spaghetti Carbonara - SimpeltAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/18230606447913256419noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2408306332918676564.post-20059663911915130932011-12-06T08:17:14.336+01:002011-12-06T08:17:14.336+01:00Jeg er helt enig med dig og erland omkring det med...Jeg er helt enig med dig og erland omkring det med Fløden. Den hører ikke hjemme i en Carbonara. Jeg spiser det hver gang jeg er i italien og har kun en enkelt gang (på en touristfælde af en restaurant) fået den serveret med fløde i. Da jeg bad om at få den lavet uden, så blev tjeneren glad og undskyldte med at han troede vi var amerikanere :-) <br />Jeg bruger, som erland, også et par æggeblommer mere end jeg bruger æg. Dette giver en mere cremet konsistens. Desuden så skal den have rå mængder af friskkværnet sort peber.<br /><br />Det er en ret for guder.<br /><br />Kim SchulzKim Schulzhttp://www.grillkokkerier.dknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2408306332918676564.post-30032317248048464772011-11-30T13:34:47.749+01:002011-11-30T13:34:47.749+01:00Jeg var engang (for 25-30 år siden) til noget ital...Jeg var engang (for 25-30 år siden) til noget italiensk madlavning med en italiensk kok - han sagde at hvis jeg kom fløde i min carbonara blev jeg smidt ud af hans kursus :-)<br /><br />Så jeg har aldrik kommet fløde i, men for at få lidt af det fede har jeg brugt flere æggeblommer end hele æg (det gjorde den fattige nok heller ikke) og så en del (det hele) af bacon fedtet.<br /><br />Men en fin klassisk ret - og så smager det !!! <br /><br />/ErlandErlandhttp://fjordrejen.dknoreply@blogger.com