Menu
(Flyt til ...)
Hovedretter
Forretter
Morgenmad
Tilbehør
Desserter
How to!
Tips og Facts om Kød
Bag om Kød og Kylling
▼
mandag den 16. november 2015
Lækker Wokret med oksekød
›
Dagens aftensmad var lidt brug af rester - dog med tilføjelser. Jeg havde en hel oksemørbrad liggende, som blev pudset af. Hovede...
søndag den 15. november 2015
Syltet agurker - Agurksalat
›
Når jeg laver syltet agurker, så kan jeg godt lide at de er tykke og sprøde. Men andre kan godt lide de er mere tynde og bløde i det. Sk...
Mette Blomsterberg's nye Dej serie - Lemon småkager
›
Jeg fik i fredags nogle vareprøver med hjem fra job på Mette Blomsterbergs nye færdig dejserie. Blandt disse er hendes citronsmåkager eller...
torsdag den 12. november 2015
Pastafad med kylling & brocolli - Nemt & lækkert
›
Ca. 150 Kcal pr 100 g. Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen. Skønt! Jeg har i dag lavet en nem,...
søndag den 1. december 2013
Slagterens Leverpostej - opdateret
›
Ingredienser: 1000 gr. Svinelever 850 gr. Svinespæk - Kogt 40 min. - Med 1 laurbærblad 2 Store løg eller 4 små 1 Æg 5 Ansjos file...
1 kommentar:
mandag den 15. juli 2013
Jordbær Foto
›
Her er et gammelt foto af et jordbær jeg har redigeret . Hvad syntes du?
tirsdag den 2. juli 2013
Lidt billeder af de varer der kom fra Rungis i sidste uge.
›
Her er lidt billeder fra sidste uges levering fra Rungis. Store Abrikoser, ca. dobbelt størrelse af dem vi normalt køber i Danmark. ...
2 kommentarer:
Udskæring - Okse Tykkam
›
Tykkammen er det vi vil kalde en Nakkefilet på Grisen. Udskæringen starter lige efter Halskødet og slutter lige før den marmoreret filet. ...
onsdag den 19. juni 2013
Hjælp Favrskov Taekwondo Klub - Det er nemt
›
Hejsa Vi har i Favrskov Taekwondo Klub fået en aftale med Prosam Forsikring, som gør at de sponsorere klubben med et xxx antal kroner pr. ...
tirsdag den 18. juni 2013
Det perfekte kalvetårn - Foto
›
Det perfekte kalvetårn Jeg har taget et billed af et Kalvetårn som min kollega, Malik har lavet. Bages i ovnen v. 180-200 gr. i 15-18 m...
5 kommentarer:
›
Start
Vis internetversion