tirsdag den 17. april 2012

Gorgonzola-Valnød Tortellini med Ditto sauce


Lækker pastaret til 2 personer

250 gr. Tortellini med Gorgonzola og Valnød
½ dl. Grofthakket Valnødder - ½ dl. Hakket Persille - ½ dl. Hvidvin - 1½ dl. Piskefløde - 
1 dl. Frisk Revet Parmesan - 1-2 tsk. Gorgonzola - 1 spsk. Olivenolie - Salg og Peber


Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Time nu din sauce - Rist valnødder i olivenolie, når de dufter koges panden af med hvidvin.
Hæld så fløden på i en cirkel og lad det reducere lidt. Tilsæt persille og smag til med Gorgonzola, salt og peber. Når konsistensen er i orden, tilsæt så parmesanen og vend pastaen i.
Server med Hvidvin og brød (eller se nedenfor)
Jeg serverede det med Mini Muffins med pære, gorgonzola og valnødder - lunet og skåret igennem. Sprøjtede lidt blød saltet smør imellem og lagde dem sammen igen.


Server evt. med ristet Kyllingebryst til, gerne Sødams!


Velbekomme!


/Jesper 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar