tirsdag den 18. juni 2013

Det perfekte kalvetårn - Foto

Det perfekte kalvetårn


Jeg har taget et billed af et Kalvetårn som min kollega, Malik har lavet. Bages i ovnen v. 180-200 gr. i 15-18 min og hvile 5 min. Smager fantastisk.

5 kommentarer:

  1. Jeg er da noget spændt på at se "det perfekte kalvetårn" - hvad det så end dækker over ;)

    Du mangler vist fotoet ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Så det rettet, men man kan også trykke på teksten. :-)

      Slet
  2. Hehehe Både ja og nej. Tryk på teksten så kommer du til mit Galleri, i et nyt vindue. ;-) men tak for opmærksomheden, laver det lige om.

    mvh
    Jesper

    SvarSlet
  3. Du kunne nu godt skrive hvad det er? :-/

    Pesto, Blåskimmelost, Kalvemørbrad, Bacon? Rosmarin på toppen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej.

      Ja, det skulle jeg selvfølgelig.
      Pesto, Blåskimmelost, Kalvetykstegsfilet, Let røget skinke og Timian.

      Men Mørbrad, ville jo ikke gøre den dårligere.

      Mvh
      Jesper

      Slet