mandag den 28. november 2011

Konkurrence - vind 1 års medlemskab af Menucard.dk



Så udlover Vi i samarbejde med Menucard.dk et Års medlemsskab til 3 heldige vindere.
Konkurrencen er nem at deltage i og vil løb ind til 18. December hvor vi vil trække lod blandt de deltagende.

Det eneste du skal er at skriv med en kommentar til denne post.
Kommentaren skal omhandle Julemad - enten hvad din ynglings spise er i juletiden eller hvordan jeres klassiske Juleaftens Menu er eller menuen til Familie Julefrokosten. Gerne med opskrift, ikke et krav.

Du kan også sende det på mail jesper@kudahlhansen.dk
Husk at der skal være en kontakt email, så vi kan skrive til vinderne.

Kortet sendes direkte fra Menucard.dk til vinderne.

Vi håber I samtidig vil blive faste læsere af vores blog og komme med ris/ros og kommentar.

Med venlig hilsen
Frederik, Jesper og Menucard.dk

5 kommentarer:

  1. Menuen juleaften har altid stået på udbenet og farseret kalkun m. traditionelt tilbehør. desserten er selvfølgelig Risalamande!
    Matilde@svenstrup.net

    SvarSlet
  2. Hej Jesper.
    Vores menu er følgende: Gås, flæskesteg, medister, hjemmelavet rødkål, brunede kartofler og desserten er selvfølgelig ris`alamande.
    Til kaffen skal vi have en mandelkage som vi kun får i juledagene..puhh av min mave ;-))
    Yvonne.h.ipsen@hotmail.com

    SvarSlet
  3. jeg ELSKER and og brunkartofler og det får vi til jul...jeg har opskriften på en fantastisk banankage der kan spises hele året..
    Mammy’s banankage:

    5 bananer
    2 hele (pasteuriserede) æg
    325 g mel
    225 g sukker
    225 g smør
    2 tsk vanillesukker
    1 tsk natron
    2 tsk bagepulver
    2 spsk eddike
    2 spsk mælk
    2 spsk fløde
    1 dl rosiner


    1. Smør og sukker blandes sammen. Æggene piskes i.
    2. Bananer og eddike moses sammen.
    3. 1 + 2 blandes
    4. Mel, vanillesukker, natron og bagepulver sigtes.
    5. Blandes med det øvrige.
    6. Mælk og fløde tilsættes.
    7. Tilsidst tilsættes rosiner.
    8. Bages ca. 5 kvarter ved 150 gr.

    krydser fingre for jeg er heldig i konkurrencen
    mvh jenny
    jennyclausen0809@gmail.com

    SvarSlet
  4. Hej Frederik og Jesper.

    Egentlig er min yndlings julespise ikke hele traktementet juleaften, det er derimod en kop klassiske glögg i følge med hjemmelavet konfekt, saftige clementiner, hjemmebag og måske en scone med lemoncurd...
    Et adventsbord, kan man kalde det. Ligesom med julefrokosten, hvor man bruger timevis sammen, og nyder alle lækkerierne!
    Glöggen skal laves på traditionel vis, jeg følger altid denne opskrift: http://lacucinanada.com/2011/10/22/glogg-essens/

    Glædelig jul til jer!

    Mvh LaCucinaNada

    SvarSlet
  5. Julemenuen hos os varierer fra år til år, da juleaftens afholdes på skift af forskellige familiemedlemmer.
    Når vi har den (dvs. hos mine forældre, da vi bor for langt fra resten af familien), så er menuen dog altid:

    - en "let" forret af grønlangkål m. brunkartofler, røget skinke og stærk sennep.
    - Hovedret er flæskesteg OG andesteg, lavet på grillen. Dertil brune og hvide kartofler, surt, brun sauce (2 slags, en på and+en på steg) og hjemmelavet rødkål
    - Dessert er ris alamande med både en jordbær og en kirsbær sauce.

    Egenligt ville jeg gerne lave en helt utraditionel julemenu, men tror jeg ville blive hængt for landsforræderi af min familie hvis jeg gjorde det :-)

    Alt godt,
    Kim Schulz
    Grillkokkerier.dk

    SvarSlet