onsdag den 21. november 2012

Svine Carré med Nøddecrust og Appelsin


Denne tilberedning er helt perfekt i de kolde vintermåneder.
Man kan også bruge en Svinefilet uden svær.

Her er hvad du skal bruge:
1,2 kg. Svinecarré eller 1 kg. Svinefilet
Saften af 1 appelsin
3-4 spsk. Honning
1 dl. Hasselnødder, Hakkede el. flager
Salt og Peber

Tænd din ovn på 200C.
Krydder kødet, gerne i god tid med S&P.
Brun det på en pande.
Tag det af. Hæld fedtet fra panden og kog den af med appelsin saften. Tilsæt honningen og lad det koge ind til en klistret sirup.
Vend kødet overside i sirupen og dæk den med hakkede nødder.

Sæt stegen i ovnen i ca. 60 min og lad hvile.
Centrums temperaturen skal gerne sige 62 C. når du tager den ud. Så skulled en gerne være svag rosa og saftig.

Server med Rødkål salat eller en stuvet spinat med chili.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar