søndag den 1. december 2013

Slagterens Leverpostej - opdateret


Ingredienser:
1000 gr. Svinelever
850 gr. Svinespæk  - Kogt 40 min. - Med 1 laurbærblad
2 Store løg eller 4 små
1 Æg
5 Ansjos fileter
30 gr. Salt
2 tsk. Peber
1 tsk. Timian
1 tsk. Koriander stødt
1 tsk. Allehånde stødt
2½ dl. Piskefløde
2-2½ dl. Kogelage fra spækken

Fremgangsmåde:
Løg, lever og spæk hakkes en gang på en kødhakker. Alle ingredienser blandes sammen og det hele hældes i forme. Blandingen skal være flydende, som letmælks youghurt.

Der bliver ca. 5 x 5dl. eller 10 x 2,5 dl.

Fryses med det samme.

Når man så ønsker varm leverpostej, bager man den i vandbad fra frossen tilstand ca. 70 min v. 180 C.

Bages de med det samme, inden frysning, er det ca. 60 min. v. 180C.

/Jesper

1 kommentar:

  1. Super - opskrift udskrevet og sat i ringbind under - Julefrokost ting :-)

    /Erland

    SvarSlet