Ingredienser:
1000
gr. Svinelever
850
gr. Svinespæk - Kogt 40 min. - Med 1 laurbærblad
2 Store løg eller 4 små
2 Store løg eller 4 små
1 Æg
5
Ansjos fileter
30 gr. Salt
2 tsk. Peber
1
tsk. Timian
1
tsk. Koriander stødt
1
tsk. Allehånde stødt
2½
dl. Piskefløde
2-2½ dl. Kogelage fra spækken
Fremgangsmåde:
Løg, lever og spæk hakkes en gang på en kødhakker. Alle ingredienser blandes sammen og det hele hældes i forme. Blandingen skal være flydende, som letmælks youghurt.
Der bliver ca. 5 x 5dl. eller 10 x 2,5 dl.
Fryses med det samme.
Når man så ønsker varm leverpostej, bager man den i vandbad fra frossen tilstand ca. 70 min v. 180 C.
Bages de med det samme, inden frysning, er det ca. 60 min. v. 180C.
/Jesper
Løg, lever og spæk hakkes en gang på en kødhakker. Alle ingredienser blandes sammen og det hele hældes i forme. Blandingen skal være flydende, som letmælks youghurt.
Der bliver ca. 5 x 5dl. eller 10 x 2,5 dl.
Fryses med det samme.
Når man så ønsker varm leverpostej, bager man den i vandbad fra frossen tilstand ca. 70 min v. 180 C.
Bages de med det samme, inden frysning, er det ca. 60 min. v. 180C.
/Jesper
Super - opskrift udskrevet og sat i ringbind under - Julefrokost ting :-)
SvarSlet/Erland