lørdag den 1. oktober 2011

Fedt Afgiften - Danskerne Forbudstid??




I dag starter den danske Fedt afgift. Kan godt ske at ting ikke stiger på meget. Nogle ting stiger 25 øre andre mere, f.eks . andefedt og smør.

Men jeg mener at vi har skudt os i foden her i lille danmark.
Det koster producenter og importøre penge at regne det ud og vi får ikke noget ud af det på eksporten, så det rammer Danmark med fuld kræft, både forbrugere og producenter.

Nedenunder er der lidt eksempler på hvad jeg ser som graverende fejl ved dette påfund, som ikke er andet end skjult skat.

F.eks. så stiger prisen på en ½ øko gris 0,76 kr. / kg.
Øko Svinemørbrad og lever stiger 1,04 kr. / kg.
Alle ved a mørbrad og lever holder deres mættet fedt indhold under 2,3 gr.

Men hvis man indkøber Øko mørbrad og lever i detail pak, altså hvor slagteriet har lagt det i bakke og mærket det, så er afgiften 0,- / kg.

Det sgu da helt i hegnet!!!

For det andet risikere vi at miste gode danske special produkter på det danske marked, da afgiften ikke rammer eksporten.
Bornholms Andels mejeri  har fjernet 20-25 produkter af deres bl.a. gourmet oste, da de sælger største delen til eksport har de ikke råd til at bruge penge og tid på at arbejde med fedt afgiften. Arla har også proklameret at de ikke har besluttet sig endnu, men at de i hvert fald regner med at tabe 125 mill. på tabt omsætning.

For det tredje har danske forskere gennemgået de 30 største Forsknings resultater på verdensplan vedr. skaden af mættet fedt...........
RESULTATET!!! 
Ingen af dem kan sige med sikkerhed at mættet fedt er usundt i sig selv.......
MEN man mener tilgengæld at danskerne nu kan blive usundere, da man ved og kan bevise at stivelse er en direkte årsag til hjertekar sygedomme.
Så hvis danskerne nu begynder at spise mere stivelse i form af kartofler, ris o.lign. vil vores regning til sygehusene stige MARKANT!!!

Tror nok der er nogle politikere som har sovet i timen!!

Har I andre eksempler på hvorfor I syntes det er tosset eller Endnu bedre, hvorfor det er en god idé. Så skriv endelig!

/Jesper

Ingen kommentarer:

Send en kommentar