Til suppen skal bruges
5-6 øko hvide løg
1 hvidløg
en klat smør
1 liter fond. høns okse kalv and... alt efter smag
2-3 skiver brød per portion
revet ost, lidt tør og smagfuld til at gratinere brødet med.
Løgene og hakket hvidløg kommes i en gryde med smør og varmes op, når det begynder at simre skal der skrues ned på lavt blus(3) og det skal simre i ca. 15 min mens der røres i dem en gand imellem.
Løgene skal være blanke og lige begyndt at tage farve, så kommes fond på.
Det skal nu simre i ca. 10 min.
Smag til med salt og peber og serveres med brød(hjemmebagt?) gratineret med ost i ovnen.
Brødet er hjemmebagt og der kommer nok lige en opskrift på det senere..
Bon Appetit
ekstremt simpelt og garanteret velsmagende, jeg ville nok vælge at toppe det med finthakket forårsløg og persille.
SvarSlet