Så fik jeg lyst til at lave fyldte chokolader.... Meget arbejde men helt vildt lækkert.
Har brugt chokolade forme fra Kunst & Køkkentøj, 50% overtrækschokolade, hvid chokolade, kokos og nødder.
Fyldet faldt på chokolade ganache, 2 dl. fløde kogt op og hældt over 200 g hakket chokolade. Lad det stå 5 min. og vend det langsomt sammen. Lad det stivne en time i køleskabet og kan der efter bruges til fyld..
Ganachen kan også efterlades i køleskabet og bruges som smørbar chokolade på brød....
Lidt pynt af hvid chokolade giver en god effekt på toppen af chokoladen.
Det endelige resultat er kanon....
Nu det bare at spise...
Bon Appetit....
og god aften
Hvor er de blevet flotte.. Og de ser ualmindelig lækrer ud :p
SvarSletLækkert lækkert!!
SvarSletJeg har netop tænkt på, at jeg snart må have mine forme ud af skabet :-)