Fik i går 10 for min opgave og præsentation i Ledelse i Praksis. Det skulle fejres med en kammerat, da familien var ud og gå amok med plukning af verdens bedste Jordbær fra Schmidts jordbær ved Grenå.
Nå men tilbage til det vigtige. Fejres skulle det med min farvorit fødevare. PASTA!
Det blev til en let, lækker og billig ret.
2 personer og en flaske vin:
500 gr. Tortellini med skinke.
1 løg snittet i tern
2 fed hvidløg snittet
1 lille chili snittet
1 ds. Hk. Tomat
1-1 1/2 dl. Piskefløde
4 spsk. Vand
1 håndfuld basilikum blade
Så gør man således:
Sauter løg, hvidløg og chili i lidt olie. Tilsæt tomat og vand samt hakket basilikum.
Lad det simre 5 min. Tilsæt fløde, lad det simre til ønsket konsistens, skal dog ikke være for tyk men skal kunne binde til pastaen. Smag til med salt, peber og sukker.
Kog pastaen efter anvisning.
Bland sammen.
Server med brød og revet parmesan.
Velbekomme!
Husk at spis med armen om tallerkenen.
Nå men tilbage til det vigtige. Fejres skulle det med min farvorit fødevare. PASTA!
Det blev til en let, lækker og billig ret.
2 personer og en flaske vin:
500 gr. Tortellini med skinke.
1 løg snittet i tern
2 fed hvidløg snittet
1 lille chili snittet
1 ds. Hk. Tomat
1-1 1/2 dl. Piskefløde
4 spsk. Vand
1 håndfuld basilikum blade
Så gør man således:
Sauter løg, hvidløg og chili i lidt olie. Tilsæt tomat og vand samt hakket basilikum.
Lad det simre 5 min. Tilsæt fløde, lad det simre til ønsket konsistens, skal dog ikke være for tyk men skal kunne binde til pastaen. Smag til med salt, peber og sukker.
Kog pastaen efter anvisning.
Bland sammen.
Server med brød og revet parmesan.
Velbekomme!
Husk at spis med armen om tallerkenen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar