torsdag den 1. november 2012

Halloween Paleo - Andebryst, Butternut, Hokaido og Rødkålsalat


Ingredienser til en familie:
2 Andebryst
1 stort Butternutsquash
1 Hokaido
1/4 Rødkål
4 Rødløg
1 Håndfuld Græskar kerner
Efter Behov:
Honning
Balsamico
Smør
Cremefraisch 38%
Olie
Salt og Peber
Ristet græskar kerner

Start med:
Tænd ovnen på 175 C.
Læg det halverede og kernefri Butternutsquash ind på en brædepande, krydret med lidt S&P.
Rens og skræl Hokaidoet og skær det i stave og vend med olie S&P. Læg det i et ildfastfad.
Butternutsquashen bages ca. 1-1½ time. De sidste 45 min. sættes Hokaidoet ind.

Skær løg i skiver/både og skær rødkål i strimler. Krydder andebrysterne.
But lidt loie på en stor pande og læg andebrysterne på med skindet ned. Tilsæt Rødløg og lad det stege en 5 min mens du vender løgene ofte. Tilsæt Rødkål og en stor spsk. Honning og 3 spsk. balsamico. Vend kål og løg ofte, lad det stege ca. 5-10 min. efter tykkelse.

Nu skal Butternutsquashet ud af ovnen og du sætter Andebrysterne og rødløg/kål ind, brysterne skal nu vendes med skindet op. De skal nu bage 5 min. og tages ud. Lad brysterne hvile mens du smager løg/kål til med honning, balsamico og S&P.

Butternutsquashen skrabes ud, så alt kødet kommer ud i en gryde. Tilsæt en 25 gr. Smør og vend det hele rundt. Blend med en stavblender og smag til med S&P samt lidt CF38.

Anret:
Skær det rosa stegte andebryst ud i skiver og anret den på Pureen. Server med stykker af Hokaido, rødkålsalat og græskar kerner.

2 kommentarer:

  1. Dejligt med et bud på Mortens Aften Paleo-style :D Jeg går i gang med det samme :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Håber du kunne lide det.
      Mvh Jesper

      Slet