tirsdag den 20. september 2011

Husk Mad messen Mad-Aarhus d. 30/9 og 3 dage frem

Fredag d. 30/9 starter 3 dage i Dansk mad's tegn i Århus, når den årlige Mad-Aarhus messe løber af stablen.
Støt op og kig forbi. Jeg kommer selv forbi fredag med et par kollegaer for at se hvad der rør sig.

læs mere her: Mad-Aarhus

/Jesper

3 kommentarer:

  1. Ved ikke lige hvor jeg skulel stille spørgsmålet - så nu blev det her :-)

    Jeg har lavet bacon, men synes det krymper meget under stegningen. Det sprutter ikke med krymper til ca halv størrelse. Jeg bruger brystkød(ribbensteg) skal jeg bruge anden udskæring eller bare leve med at det krymper. Smagen er fantastisk - avr lidt for salt den første dag men det har fortaget sig efter nogle dage.

    Du burde lave et spørgehjørne :-)
    /Erland

    SvarSlet
  2. Hej Erland

    Du skal bare bruge brystflæsk som du har gjort nu. Grunden til det krymper er at du garanteret steger det ved høj varme. Jeg plejer at stege ved middelvarme, måske lidt over. Så tager jeg det af når det bliver lysebrunt og ligger det på Køkken rulle og dryppe af, så blvier det sprødt. Prøv evt. at prikke dine skiver med en gaffel.
    Du kan også sigte dit stege fedt efter brug og gemme det til næste gang osv. Det bliver også godt.

    Jeg vil da overveje et spørgehjørne.
    /Jesper

    SvarSlet
  3. Hej Jesper

    Det med høj varme passer meget godt - jeg prøver med lidt mere tålmod :-) Tak

    /Erland

    SvarSlet