1 Balltip ca. 1000 gr. (Amerikansk udskæring af Klump, utrolig mør og velsmagende) - salt & peber.
8 Store Bagekartofler skåret i 8 både - Lidt olie - Timian - Røget paprika - salt & Peber.
6 Store rødløg i tynde både - 2 Forårsløg i tynde skiver - 1 Spsk. Balsamico - 1 tsk. Honning - S&P.
4 past. æggeblommer - 500 gr. usaltet smør (skal klares se hvordan Her) - 1 Spsk. pande afkog efter bruning - 2 spsk. Hvid Balsamico - 1 spsk. vand - 1 spsk. Tomatpuré.
Sæt ovnen på 125C. krydder stegen og sæt den i ovnen i 40 min.
Mariner kartoflerne og sæt den på en bageplade med bagepapir, så de står op. Tag stegen ud og sæt dem i ovnen 20 min.
Tag dem ud og sæt stegen ind igen i 20 min. Tag den ud igen og lad den hvile i staniol.
Giv kartoflerne 10 min mere ved 125 C. og skru nu op på 250 C. og giv dem 20 min. mere.
Brun kødet på en VARM pande i lidt olie så den er brunet af når du skruer ovnen op på 250C. og lad den hvile i 20 min. i staniol mens kartoflerne bliver færdige.
Sæt rødløgene over i lidt smør ved middelvarme 20 min. før servering, lad dem blive bløde og tilsæt Balsamico og koge ind. tilsæt honning og vend det godt rundt. Før servering vendes de sprøde skiver af Forårsløg i.
Start saucen op 10 min. før kartoflerne er færdige. Pisk æggeblommer, vand, afkog og balsamico sammen uden varme, til det er luftigt. Varm nu stille og roligt op til skummet bliver tykkere og hæver lidt. Tag af varmen og pisk godt. Tilsæt nu smørret som ikke må være over 60 C. (man skal kunne putte en finger i uden at brænde sig), lidt af gangen og pisk. Inden servering piskes tomatpuré i og saucen smages til.
Charon saucen kan også bruges til fisk og fjerkræ. Erstat evt. pande afkog, balsamico og vand med Hjemmelavet bearnaise essens.
8 Store Bagekartofler skåret i 8 både - Lidt olie - Timian - Røget paprika - salt & Peber.
6 Store rødløg i tynde både - 2 Forårsløg i tynde skiver - 1 Spsk. Balsamico - 1 tsk. Honning - S&P.
4 past. æggeblommer - 500 gr. usaltet smør (skal klares se hvordan Her) - 1 Spsk. pande afkog efter bruning - 2 spsk. Hvid Balsamico - 1 spsk. vand - 1 spsk. Tomatpuré.
Sæt ovnen på 125C. krydder stegen og sæt den i ovnen i 40 min.
Mariner kartoflerne og sæt den på en bageplade med bagepapir, så de står op. Tag stegen ud og sæt dem i ovnen 20 min.
Tag dem ud og sæt stegen ind igen i 20 min. Tag den ud igen og lad den hvile i staniol.
Giv kartoflerne 10 min mere ved 125 C. og skru nu op på 250 C. og giv dem 20 min. mere.
Brun kødet på en VARM pande i lidt olie så den er brunet af når du skruer ovnen op på 250C. og lad den hvile i 20 min. i staniol mens kartoflerne bliver færdige.
Sæt rødløgene over i lidt smør ved middelvarme 20 min. før servering, lad dem blive bløde og tilsæt Balsamico og koge ind. tilsæt honning og vend det godt rundt. Før servering vendes de sprøde skiver af Forårsløg i.
Start saucen op 10 min. før kartoflerne er færdige. Pisk æggeblommer, vand, afkog og balsamico sammen uden varme, til det er luftigt. Varm nu stille og roligt op til skummet bliver tykkere og hæver lidt. Tag af varmen og pisk godt. Tilsæt nu smørret som ikke må være over 60 C. (man skal kunne putte en finger i uden at brænde sig), lidt af gangen og pisk. Inden servering piskes tomatpuré i og saucen smages til.
Charon saucen kan også bruges til fisk og fjerkræ. Erstat evt. pande afkog, balsamico og vand med Hjemmelavet bearnaise essens.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar