torsdag den 22. december 2011

God Jul og fokus på næste år

God Jul til alle og tak for første år.

Aktiviteten har været meget lav på det sidste, men det skyldes julens travlhed. Udover arbejde er der jo altid et hav af familie og sociale arrangementer der skal passes.
Vi har stadig en konkurrence som skal afgøres og jeg håber juledagene kan give os tid til det.

Fra vores side vil det nye år nok bringe fokus på Grisen, vi vil prøve at dække lidt omkring racer, opdræt, dyrevelfærd og anvendelse.

Men hæng på og deltag med kommentar, ris/ros og idéer.

Og ikke mindst, fortæl dine venner om os!

Glædelig Jul
Frederik og Jesper

2 kommentarer:

  1. God jul til jer også - måske kunne der komme lidt om udskæring af gris :-) Eller alternative måder at bruge udskæringerne på ?
    Ser frem til "Grisens år" på jeres side - det er ved at være underkendt at serverer gris til gæster - men det kan der jo laves om på

    ...og godt nytår

    /Erland

    SvarSlet
  2. Jo tak Erland.
    vi skal gøre hvad vi kan...

    Gris og Fjerkræ tilbage på gæstebordet.

    Du velkommen til at deltage Erland, men vi kan lige snakkes i 2012 ;-)

    /Jesper

    SvarSlet