torsdag den 19. juli 2012
mørbrad ala creme med stegte kartofler
Til 4 personer
1 kg kartofler i 8 dele
8 gulerødder i halve
1 broccoli i store buketter
En håndfuld urter
Lidt hvidløg
1 øko citron i grove stykker
Lidt olie.
500 gr champions i kvarte
500 gr løg i skiver
150 gr baconen
3 dl madlavningsfløde
Rigeligt med smør
8-12 mørbradbøffer af svin, godt svin!
Hvedemel
Igang!
Tænd ovnen på 200c.
Opvarm en bradepande på komfuret med lidt olie. Brun kartoflerne med hvidløg, urter og citron. Tilsæt gulerødder, drys med salt. Tildæk med låg eller staniol sæt i ovn 40 min. Tilsæt nu broccoli og dæk til igen og bag videre i 20 min.
Rist champignoner godt på panden og tag fra. Rist bacon sprød og tag fra.
Steg løgene bløde i smør, når de er bløde skal de have lidt vand og simre i så der er lidt væde. Tilsæt fløde og reducere til ønsket konsistens . Tilsæt champignoner og bacon, smag til.
Mørbraderne vendes i mel, salt og peber. Steges 2 min på hver side.
Velkomme!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar