torsdag den 19. juli 2012

mørbrad ala creme med stegte kartofler




























Til 4 personer 
1 kg kartofler i 8 dele
8 gulerødder i halve
1 broccoli  i store buketter
En håndfuld urter
Lidt hvidløg
1 øko citron i grove stykker
Lidt olie.


500 gr champions  i kvarte
500 gr løg i skiver
150 gr baconen
3 dl madlavningsfløde
Rigeligt med smør 


8-12 mørbradbøffer af svin,  godt svin! 
Hvedemel


Igang! 


Tænd ovnen på 200c.
Opvarm en bradepande på komfuret med lidt olie. Brun kartoflerne med hvidløg, urter og citron. Tilsæt gulerødder,  drys med salt. Tildæk med låg eller staniol sæt i ovn 40 min. Tilsæt nu broccoli og dæk til igen og bag videre i 20 min.






Rist champignoner godt på panden og tag fra. Rist bacon sprød og tag fra. 
Steg løgene bløde i smør,  når de er bløde skal de have lidt vand og simre i så der er lidt væde. Tilsæt fløde og reducere til ønsket  konsistens . Tilsæt champignoner og bacon,  smag til.


Mørbraderne vendes i mel, salt og peber. Steges 2 min på hver side.


Velkomme! 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar