onsdag den 10. oktober 2012

Grisen og Thomas Rode

Igår var jeg til et seminar på Aros med folk fra slagterierne, Fødevarer og Landbrug , industrien og Detailhandelen.
Temaet var Grisen i fremtiden, som omfatter hvad man kan gøre for at styrke salget af svinekød i Danmark.
Jeg fik også lidt viden som var nyt bla. hvor sund svinekød er, det jo bare dejligt at når man tænker Paleo og Jeg.
Desuden så vi nogle resultater over de sidste 10 år, hvor man så mængden af antibiotika, salmonella, multiresistente bakterier. Desuden fik jeg set hvad det nye Lovkrav som gælder fra 2013 betyder. Jeg var overrasket over at vi om 2 måneder har alle Drægtige Søer gående frit i Stalde over det ganske danske land.
Der var også en fremtidsforsker fra Pej Gruppen som gav sine tanker med , samt undersøgelse om danskernes syn på svinekød.

Til frokost kom Thomas Rode og fortalte kort om Stenalderkost. Samt havde tilberedt en fantastisk ret med Kål og sous-vide tilberedt Skank og hjerte af grisbas!

I alt et godt seminar som virkelig giver mulighed for at fremhæve den gode gris og få de unge med på vognen.

Hvad er din Personlig erfaring med svinekød og hvad kunne få dig til at spise gris?

PS. Undskylder mange gange at jeg ikke fik taget billeder af maden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar