tirsdag den 6. november 2012

Burgerboller - Paleo opskrift


Disse burgerboller smager fantastisk.
Jeg lavede dem, da vi skulle have Ribbensandwich!

Du skal bruge:
100 gr. Reven Gulerod
100 gr. Græskarkerner, blendet til groft mel
100 gr. Hasselnødder, blendet til groft mel
50 gr. Mandler, blendet til groft mel
1 tsk. Salt
½ dl. Vand
½ dl. Olie
3 æg.

Så i gang:
Tænd ovnen på 170 C.
bland det hele godt sammen og fordel 4-5 Klatter på et stykke bagepapir med en højde på ca. 2 cm.
Form dem så runde som mulige, så bliver de pænest.

Bag dem så 20 min. i ovnen og lad dem køle lidt af før du spiser dem.

Som f.eks. her med ribbensteg, rødkål og syltede agurker.


/Jesper

3 kommentarer:

  1. Det er virkelig nogle gode paleo burger boller :) De skal helt sikkert bages igen :)

    SvarSlet
  2. Paleo og syltede agurker og rødkål hænger jo ikke sammen. Men de skal prøves alligevel :-)

    SvarSlet