onsdag den 5. juni 2013

Tortellini ala Estate - Sommer tortellini


En dejlig ret med et glas koldt Pinot Gris i sommer varmen. Nemt og hurtigt efter en dag i haven.

Dette skal du bruge til 2 meget sultne havefolk!

500 gr. Tortellini, her med Ricotta og Spinat

Snit nu:
2 Fed hvidløg
½ Rødløg
1 håndfuld Purløg
3 Store blade Citron Melisse
1 God dusk Persille
½-1 Grøn chili

Vær klar med:
200 gr. Skinketern eller Panchetta
1-1½ dl. Cremefraiche 38%
1-1½ dl. Revet Parmesan / Pecorino e.lign.
Salt og Peber

Kog pasta efter anvisning.
Put lidt olie på en pande og lad Hvidløg, Chili og rødløg simre et par minutter ved lav varme. Tilsæt Skinke - Giv det et par minutter. Tilsæt nu Purløg, persille og melisse.

Sigt vandet fra Pastaen.
Tilsæt CF og lad det flyde ud.
Tilsæt pastaen og osten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar