fredag den 10. maj 2013
Syltet Rødløg - Lige til steaken
Ingredienser:
1 kg. Rødløg
200 gr. Smør
2 Tsk. Groft salt
2½ dl. Sukker
2 dl. Eddike
1 dl. Vand
2 Laurbærblade
10 Nelliker
Tilberedning:
Skræl og skær løgene i 3 mm. skiver.
Smelt smør og salt i en 3 L. gryde.
Tilsæt løgene og lad dem simre i smørret i ca. 10 min. Husk at vend det ofte.
Lad løgene dryppe af i en sigte. Gem evt. løg/smør saften som drypper fra.
Kog Sukker, eddike, vand, laurbær og nelliker sammen.
Vend løgene i lagen og køl af.
Puttes på Skoldet glas.
Server på en steak, eller i en sandwich, hvor man ønsker en lidt skarp syrlig smag med kraftig sødme.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar